whatsapp مشاوره و استعلام قیمت

سوالات متداول

سوالات رایج درباره پرینت سه بعدی


لازمه داشتن چاپ سه بعدی یک قطعه وجود فایل طراحی سه بعدی شده است، اگر به مدل سه بعدی دسترسی ندارید، یا فقط نقشه دو بعدی کاغذی دارید، و یا خود قطعه رو دارید، مجموعه KING3D خدمات  مهندسی معکوس، ویرایش فایل سه بعدی ، مدلسازی با در نظر گرفتن الزامات پرینت سه بعدی رو برای شما در کوتاه ترین زمان انجام میده مشاوره برای طراحی سه بعدی و ساخت قطعه به روش های رایج در ایران کاملا رایگان است، و کارشناسان این مجموعه با در نظر گرفتن الزامات و بودجه شما ، بهترین روش را برای تولید قطعه سه بعدی شما در نظر میگیرند.
در پرینترهای سه بعدی FDM  - ساخت به صورت لایه به لایه انجام میشود ارتفاع لایه ها میتواند از 0.05 میلیمتر تا  0.3 میلیمتر باشد؛ هر چه ارتفاع لایه های که ساخته میشود کمتر باشد = کیفیت بیشتر + زمان بیشتر + هزینه بیشتر میشود کیفیت سطح در پرینتر های سه بعد ی FDM  در حد قابل قبولی است به طوری که بیشترین تعداد خدمات پرینتر سه بعدی در کشور از این روش استفاده می کنند. به سنباده و پولیش میتوان به راحتی به کیفیت سطح بی نظیری دست پیدا کرد نسبت به روشهای تزریق پلاستیک که بسیار هزینه هستند ؛ پرینتر سه بعدی بسیار کم هزینه تر و کیفیت سطح قابل قبولی دارد.
زمانی که به چاپ سه بعدی یک قطعه توسط پرینتر سه بعدی FDM نیاز داشته باشیم، باید ورودی اولیه نرم افزار رابط پرینتر سه بعدی که به اصطلاح به آن نرم افزار اسلایسر میگویند وارد کنیم، در نرم افزار اسلایسر ما فایل ورودی به فرمت STL را انتخاب میکنیم، و سپس دقت و میزان پرشوندگی، متریال، سرعت و..... را انتخاب میکنیم، سپس نرم افزار با استفاده از روش G-CODE گیری و محاسبات ریاضی قیمت تمام شده کارو به ما میدهد. اگر فرمت stl نداشتید، ما بیشتر پسوند های سه بعدی رو تبدیل به فرمت STL میکنیم، و اینکار هزینه ای برای شما ندارد.
پرینتر سه بعدی  FDM قابلیت پرینت جنس های pla , pet , abs ،Nylon , petg , tpu را دارد، همه متریال های گفته شده، از جنس پلیمیر ترموپلاستیک هستند.که بنا بر نیاز مشتری فیلامنت مورد نظر انتخاب میشود.فیلامنت ها در رنگ های مختلفی تولید میشود، رایجترین رنگ ها برای فیلامنت PLA سفید، فیلامنت ABS شیری و.... است .....پرینتر های SLA DLP از رزین مایع استفاده میکند که طی عملیاتی رزین مایع تبدیل به جامد میشود. و قطعه سه بعدی ساخته میشود. 
هر چه ابعاد پرینت بالاتری رود به طبع کار بزرگتری میتوانید به صورت یکپارچه پرینت کنید. ولی در نظر داشته باشید، اگر قطعه 120 ساعت وقت ببرد، ریسک انجام کار بالاست، به علت خرابی دستگاه، ساختار چاپ سه بعدی، قطعی برق و..... پس توصیه ما این است برای قطعات بزرگتر از 40 سانت، قطعات به صورت تیکه تیکه چاپ شود. و سپس با چسب قطعات بهم چسبیده شود. حداکثر سایز قابل پرینت به صورت یک تکه بستگی به میز تعبیه شده در دستگاه میباشد.بدیهی است در صورت نیاز کاربر به ابعاد بزرگتر میتوان فایل را با برش های مختلف تقسیم و در سایز بزرگتر پرینت کرد و در انتها به هم چسبانده شود.
پرشوندگی (Infill) : در واقع میزان پر یا خالی بودن قطعه شما را نشان می دهد. از 0 تا 100% است. هرچه بیشتر باشد استحکام بیشتر و هزینه افزایش پیدا می کند. که اگر 100% باشد حجم داخل کار کاملا تو پر است که برای قطعاتی است که قرار است بعد از پرینت عملیات ماشینکاری یا ... صورت گیرد..... ضخامت لایه ها (layer height) :  درپرینترهای سه بعدی FDM ضخامت لایه ای بین ۵۰ تا ۳۰۰ میکرون قابلیت پرینت دارد. میکرون یعنی ضخامت لایه ، هر چی ضخامت لایه کمتر باشد، کیفیت سطح بهتر است. بالاترین صافی سطح را در بین قطعات تولید شده FDMضخامت لایه ی ۵۰ میکرون ایجاد میکند...... تکیه گاه (support) : پرینت سه بعدی بر اساس روش افزودن لایه به لایه شکل می گیرد یعنی افزودن هر لایه مواد پرینت بر روی لایه زیرین , به طور مثال ایجاد یک مکعب , حاصل اضافه کردن لایه به لایه مواد پرینت بر روی یکدیگر است , اما همه شکل ها ساده و صاف نیستند و دربعضی قسمت های شکل های پیچیده تر لایه زیرین وجود ندارد , اینجاست که لزوم ساپورت گذاری مشخص می شود .ساپورت گذاری لایه زیرین لازم برای ادامه پرینت را فراهم می کند . پس از اتمام پروسه پرینت , ساپورت از قطعه جدا میگردد.