بررسی فناوری های SLA، DLP و LCD
در طراحی و ساخت دستگاه های چاپ سه بعدی از استاندارد بین المللی ISO/ASTM 52900:2015 استفاده می شود. در ارتباط با انواع و اقسام محصولات، سازمان جهانی استاندارد استاندارد های گوناگونی دارد که اصول و مبانی و نیز روش های صحیح تولید محصولات یا انجام فعالیت ها را مطرح می کند.
این استاندارد ها خصوصا در ارتباط با زمینه های مربوط به صنعت اهمیت خود را نشان می دهند. در صنعت می بایست افراد با واژه های معادل سازی شده و دارای معنای یکسان به صورت کارآمد با یکدیگر در ارتباط باشند.
با عنایت به فناوری چاپ سه بعدی، یکی از مهم ترین سردرگمی های در پیش رو این است که آیا می بایست تمامی چاپ های سه بعدی رزینی را استریولیتوگرافی خواند؟ علت مطرح شدن این سوال، استفاده از این فناوری به عنوان اولین فناوری در استفاده از چاپ سه بعدی رزینی است. در این راستا، مراجعه به ISO/ASTM 52900:2015 می تواند مسیر مناسبی را پیش روی ما قرار دهد.
تمامی چاپ های سه بعدی که بر اساس استفاده از رزین انجام می شوند، از رزین فتوپلیمر مایع در مخزن استفاده می کنند. در مجموع این فناوری را با نام پلیمریزاسیون VAT می شناسند. تمامی دیگر فناوری های مورد استفاده قرار گرفته را می توان زیر مجموعه ی فناوری پلیمریزاسیون VAT دانست. از جمله ی این فناوری ها می توان به DLP، SLA و LCD اشاره کرد.
علت تمایز گونه های رایج استفاده از پلیمریزاسیون از دیگر گونه ها چیست؟